Alt Hvad Du Skal Bruge!

For at kunne spille Plasmoids, skal du bruge en bøtte modellervoks til hver spiller, en håndfuld helt almindelige terninger, blyanter og papir, samt ikke mindst et udprint af reglerne og kortene.

Reglerne og kortene ligger til download på denne side - begge dele læses bedst med microsoft word - men er i rtf format, så alle kan læse dem.
Reglerne er lige til at bruge, mens kortene skal klippes ud, inden i kan gå i gang med at spille.

At vælge modellervoks er en verden for sig.
I skal bruge noget, der er blødt nok til at det kan ændre form, når det kommer under kærlig behandling i løbet af spillet, men hårdt nok til, at din prægtige plasmoid ikke falder sammen af sig selv.
De fleste modellervoksmærker kan leve op til den standard, men uafhængige forskere peger på "Blandiver Soft Dough" fra Jovi som et særligt fornemt mærke. Blandiver kan blandt andet købes i Panduro Hobby.

Download hvad du skal bruge på denne side - det koster ikke en krone.
Den eneste pris er at du spiller spillet med dine venner, og giver dem adressen til denne hjemmeside, hvis de bliver grebet af det.
Og husk at komme tilbage...... For der er mere på vej.

For dem, der har den gamle udgave af spillet, skal det påpeges, at kortene er sat op i et sådant format, at de svarer til tekstboksen på de gamle kort. Er man fiks med en limstift kan man derfor lave sig nogle meget fine kort. Faktisk har Peter Frank for nyligt (2012) kombineret de skarpere og mere læselige tekster med de flotte (men ikke så læselige) grafikkort til et meget fint resultat i pdf format. De kan downloades her.

Download - Husk både regler og kort

Reglerne

Reglerne - Basis Dette er grundversionen af reglerne. Den kan printes og bruges uden videre.
Reglerne - Luksus Luksusversion af reglerne. Printes, (gerne i farver), og foldes, så den bliver til en lille bog.
Man gør således: Print side 1, 3, 5, 7 og 9. Print derefter side 2 på bagsiden af side 1, side 4 på side 3, 6 på 5, osv.
Til sidst lægges arkene oven på hinanden (tjek sidetallene) og foldes på midten. Sådan! (zippet rtf fil)
Kortene
Kortene - Basis Her er nok kort til dit første spil. Sættet af kort er særligt udvalgt, og  skåret ned så du kun skal udklippe 3 sider med kort. Der er 5 farvekort til hver af de 4 typer plasmoid, samt 20 heltekort og 18 skadekort.
Kortene - Luksus Hvis du er blevet grebet af Plasmoids så skal du have det hele med. Sættet indeholder alle 10 farvekort til hver af de 4 typer plasmoid, samt 40 heltekort og 18 skadekort. For at kunne bruge dette sæt skal du have kulørt papir i flere forskellige farver til at udprinte på. I alt skal du bruge 1 gult, 1 blåt, 1 hvidt, 1 rødt, 2 lyserøde (eller andet) og 1 gråt (eller andet) stykke papir.
Nye Heltekort Udvider luksus-sættet med yderligere 20 nye heltekort. Nye tricks du kan anvende mod dine intetanende modstandere.
Ny Farve 10 nye heltekort, og en nye grønne plasmoider i luksusformatet. Grønne plasmoider består af sejt og fleksibelt ektoplasma, der gør dem i stand til at kontrollere og ændre deres form. Grønne plasmoider må trække et tilfældigt farvekort af en valgfri farve, bare det ikke er grønt, inden spillet begynder.
Grafik Kort Luksus-sættet, samt de 20 nye kort kan nu downloades som stor zippet grafik-fil. Kvaliteten er noget grynet, men det er stort at spille med de smukt illustrerede kort. Kortene ligger som (cirka) A4 størrelse grafik filer, i jpg format. Udprint kan ske fra en række programmer, men sørg for at få kortene printet ud i den rigtige størrelse.