Nyheder

14/2 -05 Grønne Plasmoids?
Som tiden dog flyver.
Fans af spillet kan glæde sig over at der endelig er kommet nye kort. 10 nye heltekort, og regler for de glatte formskiftende grønne plasmoider, med dertil hørende farvekort.
Det er i downloads.

1/9 -03 En Forsinket, Men Lækker, Regelbog
Arbejdet med at oversætte kort og regler tog selvfølgelig længere end ventet - og så skulle jeg jo også lige giftes og holde sommerferie. Men nu ligger oversættelsen klar.
Den kommer bare ikke på siden endnu.
Det har i mange mange år været min drøm at få afsat Plasmoids til et udenlandsk firma, og jeg skal lige tænke over det en ekstra gang inden jeg lægger den engelske version ud til almen afbenyttelse.

Som kvartalsudgivelse har jeg derfor i stedet flikket en lækker lille regelbog sammen. Med lidt snilde - og eventuelt en farveprinter - kommer den til at se meget federe ud end de gamle almindelige A4 ark med regler.
Hent dyret under downloads.

1/5 -02 Grafik Kortene er Her
Så lykkedes det endelig. De nye korttekster er nu blevet transplanteret over på de fede gamle kort. Turen gennem scanneren, og gentagne save's som jpg fil er desværre gået en del ud over deres udseende, men de kan stadig læses, om end teksten står noget kornet. Jeg gør et nyt forsøg over sommeren.
Indtil da bør du dog ikke snyde dig selv for at spille med de originale illustrationer, suverænt udført af Jan Kjær og Palle Schmidt. Hent den massive zip mappe med al grafikken, og print den ud via dit yndlings program. Bemærk at sætter du grafikken ind i word, så skal du slække lidt på marginerne for at ikke filerne skal blive "klemt" i standardopsætningen.

Jeg kan glæde dem der tidligere har udklippet kortene med at kortene nu er sat op så de er lettere at klippe ud, samt at de er blevet skrumpet lidt, så de passer til de plastiklommer som man har magic-kort i.

1/5 -02 Mindre Rettelse
Arbejdet med grafik-kortene har afsløret at der var 2 kort der hed snigangreb. Det er nu rettet.

20/3 -02 Om Den Nye Version
Så er der endelig lavet en liste over ændringerne i reglerne mellem Clay-o-rama og Plasmoids, samt lidt informationer om den nye version. Arbejdet med at overføre de nye tekster til grafik-kortene har også afsløret at der var 2 kort der hed snigangreb. Ups. Nu er det ene rettet til Lynangreb. Der er også rettet en enkelt stavefejl, men ingen spiltekniske rettelser.

4/2 -02 Nye Kort!
Så er den første udvidelse en realitet. 20 nye heltekort der kan benyttes af alle typer plasmoids. Rød, gul, hvid eller blå - måske er der noget i sættet der kan gøre netop din yndlings plasmoid endnu farligere!
Næste udvidelse ventes færdig i maj måned.

24/11 -01- Fremtidsplaner.
Det kan afsløres at der er planlagt en række ekstraudgivelser til Plasmoids i løbet af de kommende år. Hvad der præcis er i vente skal ikke afsløres, men der er i al fald 50-70 nye kort på vej.
Jeg har også fået fingre i de gamle billeder, og det betyder at hvis alt går vel så kan i glæde jer til at få de nye korttekster transplanteret over på de smukke gamle kort.

Første udgivelse er planlagt til d.1/2 2002.

1/11 -01 - Modellervoksspillet er tilbage!
Efter at have været umuligt at skaffe i mange år, er det nu igen muligt at komme i besiddelse af Plasmoids!

Reglerne er forbedrede, kortene er lettere at forstå, og det hele ligger til gratis download.
Invitér dine venner på en aften med det fedeste spil.

Og husk at besøge siden igen - for der er mere på vej!

25/10 -01 - Grafik.
Så er der kommet lidt billeder på siden, og ih hvor det pynter.
Nu håber jeg bare at jeg kan nå at få plakaten klar på en uge.....

1/8 -01 - Sneak Preview.
En forholdsvis grafikløs men funktionel hjemmeside åbnes for et håndplukket testpublikum.
Med lidt held kan de fange eventuelle smuttere, så alting er tiptop når siden åbnes for den måbende offentlighed.